Praktische informatie

Deze B&B mét een extra is van oudsher een boerderij waarbij details van de voormalige schuur op subtiele manier in ere zijn gehouden. Zo ziet u in de gezamenlijke living de prachtige hoge balkenplafonds. Door de vele ramen en het lichte kleurgebruik heerst er een oase van rust als u binnenstapt. Laat de vakantie maar beginnen!

U komt binnen in het gezamenlijke woon- en keukengedeelte. De ruime zithoek, moderne en luxe keuken en de ruimte valt gelijk op. De keuken is voorzien van alle gemakken, inclusief kookeiland, vaatwasser combi-oven. Aan alles is gedacht om het u zo comfortabel mogelijk te maken tijdens uw verblijf in deze B&B in Domburg.

Naar Zeeland Dorsvloer HR 12 Naar Zeeland Dorsvloer HR 15 Naar Zeeland Dorsvloer HR 16 Naar Zeeland Dorsvloer HR 33

Voorafgaand aan uw verblijf
Toegankelijkheid
Bed & Bike De Dorsvloer is een oude boerderij en de kamers zijn gelegen op de begane grond. Met kamernamen als haver, tarwe, gerst en maïs past dit bij de naam van de oude boerderij. Het appartement in onze B&B, ook met een bijpassende naam “Rogge” is eveneens gelegen op de begane grond en heeft een eigen terras.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan in Bed & Bike De Dorsvloer. Wilt u de hond toch graag meenemen naar Zeeland? Neemt u dan eens een kijkje bij onze verschillende appartementen, waarbij de meeste de hond ook welkom is.

Kinderen
Ook voor kinderen is deze Bed & Bike niet geschikt. Natuurlijk snappen wij dat u samen met de kinderen wilt genieten van een fijne vakantie in Domburg. Misschien dat één van onze andere accommodaties geschikt is? In zowel Hotel Bommeljé en Mezger Lodges bieden wij familiekamers aan. Liever wat meer plek voor uzelf en uw gezin? Dan is wellicht één van de Seayou Zeeland Appartementen een idee!

Annuleringsvoorwaarden
• Tot 7 dagen voor aankomst kunt u kosteloos annuleren.
• Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomstdatum of indien u niet komt opdagen (No-Show) wordt er 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht en gecharged via uw creditcard.
• Indien u eerder vertrekt dan de gereserveerde uitcheckdatum, betaalt u ook 100% van de totale reissom.

Bekijk hier onze Seayou Appartementen

Tijdens uw verblijf
Parkeren
Er is geen parkeerplaats aanwezig bij Bed & Bike De Dorsvloer. U kunt uw auto kosteloos parkeren op de Nijverheidsweg. Meer informatie over parkeren in Domburg vindt u op deze pagina.

Inchecken
Op de dag van aankomst kunt u inchecken van 15:00 tot 18:00 uur. Deze check-in gebeurt telefonisch en u wordt begeleid tot u op uw kamer bent. Indien er vragen zijn, vernemen wij dit graag. Dit kan ook persoonlijk aan de receptie bij Hotel Bommeljé. Komt u later aan dan 18:00 uur, dan vernemen wij dit graag.

Wilt u snel en eenvoudig inchecken of komt u aan na 18:00 uur, ook dan zullen wij u telefonisch inchecken. Bij aankomst neemt u contact met ons op het volgende telefoonnummer: + 31 (0) 118 – 582 206. Tijdens deze telefonische check-in wordt er gevraagd hoe u wenst te betalen. Indien mogelijk chargen wij de opgegeven creditcard. Indien u contant wenst te betalen of wilt pinnen, dan is dit mogelijk aan de receptie van Hotel Bommeljé.

Aankomst
U kijkt uit naar een fijn en onbezorgd verblijf en we zorgen ervoor dat uw kamer bij aankomst perfect in orde is. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch iets niet geheel naar wens zijn, dan vragen wij u dit direct, maar in ieder geval tijdens uw verblijf te melden. Wij kunnen u dan tijdens uw verblijf nog van dienst zijn. Eventuele klachten die we ontvangen na vertrek, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Betaalwijze
Het verschuldigde bedrag wordt bij telefonisch check-in van de creditcard gecharged. Indien u op een andere wijze wenst te betalen verzoeken wij u vriendelijk om binnen 24 uur na aankomst de betaling te voldoen bij de receptie in Hotel Bommelje.
Betaalmogelijkheden; u kunt bij ons contant, met pin, Mastercard, Visacard en American Express betalen

Koffie- en theefaciliteiten
Deze bevinden zich in de gezamenlijke keuken van De Dorsvloer. Op de kamers zijn geen koffie- en theefaciliteiten. De appartementen beschikken over een Nespresso apparaat en een waterkoker.

Uitchecken
Uitchecken doet u op de dag van vertrek voor 10:00 uur.

Verblijfsbelasting
Deze bedraagt in 2020 € 1,30 per persoon per nacht.

Ontbijt
Heeft u speciale dieet- en/of allergie wensen voor het ontbijt? Dit is geen probleem!
Neemt u vooraf contact met ons op om dit doorgeven: + 31 (0) 118 – 582 206 of info@seayouzeeland.nl

Wi-Fi
De smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken, ook niet tijdens een weekendje weg of vakantie. Ter plaatse kunt u gratis gebruik maken van de Wi-Fi.

Schoonmaak
Bij check-in wordt u gevraagd of u dagelijks schoonmaak van de kamer wenst. Indien u dit wilt, dan gaan wij daar uiteraard voor zorgen. Kiest u ervoor om de kamer niet dagelijks te laten reinigen, dan doneren wij per dag € 1,50 aan ons Bomenplan. Daarnaast ontvangt u een voucher voor een gratis aperitief van het huis, welke u kunt nuttigen in Hotel Bommeljé.
Bent u benieuwd naar ons Bomenplan? Lees dan snel verder.

Na afloop van uw verblijf
Uiteraard hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad in Bed & Bike De Dorsvloer en dat u heeft genoten van Domburg en omgeving. Maar ook als u verbeterpunten heeft, vinden wij dat fijn om te horen. Een review lezen wij dan ook met grote interesse!

Wilt u ons liever persoonlijk mededelen hoe uw verblijf was? Dat mag ook. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@seayouzeeland.nl

Seayou Zeeland